BEST! Aku mesti FOLLOW!

05 May 2011

Di mana Karina selama ini?

Tertanya-tanya kah anda? 
Bila saya gi jenguk2 jap, rasanya dah hampir 200km ku tinggalkan kamu oh blog. Kalau update pun pendek je katanya.
Sorry.. Sungguh sombong saya kan? Susah betul kena bermadukan kamu dengan thesis+praktikal.
Selama ini saya masih monitor and jalan penuh bergaya mengintai blog si Agnes, Syemah, dan juga rakan bloggers yang lain. Membuat lawatan rasmi mengalahkan PM shakehands ngan rakyat. Tapi secara stalker. Haha. 
Apa khabar kamu semua? Yarabi, boh menjuz gilak bang kak oi. Minta ampun, minta maaf.
Karina sekarang selamat diijabkabulkan dengan CUTI. Takde lagi buka buku revision,  muka buku je ada. 
Kadang2 tersingkap memori ini akan zaman kesibukan thesis, kerana pada ketika itu, anda akan merasakan diri anda sebagai seorang Professor. Puhh! Mantap molah research sorang2 gik ko! Questionnaire ko sorang.. Bilik komfom mengarei, ada jak journal berayan masuk fail kawan.. bila mbak berebut mok agak advisor pagi ari. 
Muka tok, skali nangga bengis, dua kali ngga nangis sebab stress. Kopi-O atau bradiknya Nescafe nang tauk jadi santapan malam org bujang kedak kmkorg. Crakers yang sik nyaman pande nyaman sampe crack kmkorg makannya. Dalam kesibukan ya, line broadband pande ciput yala ku lemah jak nyawa.
Printer?!!! Owh.. ya pun best juak ada olahnya pagi hari. Paper jammed la. Paling nervous bila ink dah dekat nak habis, nasib baitla ada extra refill dalam kotak ajaib ku. BUkan syemah sorang jak ada poket doraemon.
Klak la nyelit gik kisah thesis tok. 
Pa kata kita MEROYAN dulu.. sela jak.

Somebody is coming to town.. Tidak, dia bukan Santa.

"Tuan tuan.. dan puan-puan sekalian, sila bersiap sedia kerana sebentar lagi jet VIP akan mendarat di Lapangan Terbang Kuching sebentar sahaja lagi" Itu adalah pengumuman bulan lepas.Tapi pada masa itu aku leka tidak mendengar pengumuman tersebut. Aku pasti kali ini aku takkan miss lagi penerbangan syemah. Siap sedia ko. Waakakkakaka. Ku mau main ipod ko aa.