BEST! Aku mesti FOLLOW!

26 December 2010

Ho ho ho.. Christmas!


Hey, whadda you want from me? Present? No.. no. Let myself be your present. Tapi untuk Christmas kali ini, aku telah dibook oleh Santa kepada Agnes, dan alamatnya ditujukan di tingkat bawah rumah nenek kebayan. Haha. Mengapa begitu? Pemiliknya serupa Hantu Limah yang menjenguk kat tingkap. Serius! Kan Agnes kan?

Kasihankan Agnes, dia terpaksa melayan kerenah gila 3 orang kawannya itu termasuk aku. Plan Agnes sudah awal  ku ketahui dalam perbualan telefon ketika Agnes  berhasrat untuk menonton wayang Hantu Kak Limah Balik Kampung. Hoho (Tapi dia tak tahu yang aku akan menyertainya malam Christmas.) Aku mengiyakan sahaja. Sudah 3 minggu berturut2 aku dan Agnes bersama geng lain menonton wayang. Pada mulanya, Narnia. Kemudian TRON. Dan minggu ini pula adalah cerita Hantu Kak Limah. Berbalik pada cerita tadi. Cerita untuk memasak spagetti pun sudah ku ketahui. Cuma aku dikejutkan dengan aktiviti karaoke sahaja. 

Gambar di bawah adalah gambar memasak spagetti di petang Christmas. Layan~


















Sebenarnya satu paket spagetti tu cukup untuk 5 orang makan. Bagi yang perut kecil cam kami ni ha... Memandangkan kami ni 4 orang sahaja, jadi ada lebihan. Hm.. 


** Gambar Agnes tidak disiarkan kerana tidak ada gambar yang sesuai untuk dipaparkan. 




Dah kenyang blehlah tengok wayang. Pergi ke Star Cineplex. Pergh... sempena Christmas, byk giler road block. Kami pergi tengok cerita Hantu Kak Limah Balik Rumah. Tiket? RM9. But, worth it la. Cerita dibawah disarankan kepada anda supaya pergilah basahkan gusi anda. Mantap! Sangat kelakar! 







4 comments:

xnez said...

tkejut la ko tek ngn mekorg koke'? last2,nya enjoy juak ngn mekorg,ya pun kdak smadi jak upa. still in shock kali.. hahahaha... koke' pat released tension sbb ko lontarkan sora pnuh prsaan.. hahaha, try la kat blit mndi lak...

karina said...

Helo~ Ko perasan sik yg aku akan join ktkorg karaoke mun lagu rancak. Mun lagu slow, baik ku nyanyi penuh perasaan lam shower jak. Sik mok eh berjiwang ngn ktkorg. Hhaa.

she_mah said...

wah..tiap2 minggu tengok wayang eh. baruk baca blog ko..huhuh

Mighty Jacksparrow said...

ah. thanks for linking my page from yours. hello, anyway :D