BEST! Aku mesti FOLLOW!

20 November 2010

Cara Pujuk Kawan Emo Dengan Efektif


Anda semua cuti? Yes I am.
There are two weeks for me to enjoy my holiday to the fullest.
After that, no more game girl. You have to duel your life in doing research yang memberatkan kepala.
Time cuti ni start lah aku tok rindu ngan member2 ku semua.
Mengenangkan student life yang penuh asam garam belacan semua ada. No MSG pliz.

Aku rindu tawa mereka,
Semangat mereka,
Keluhan mereka akan assignments yang diberi,
Love life,.. walaupun aku bukan seorang kaunseler,
Friends arguements and all sorts of things bothers my mind these days.

Tapi ada kawan susah mau dipujuk. I've came across this video and its really cute and creative.
Aku respect benda2 kreatif. And it does have a gud sense of humor too.
Watch it! :)




3 comments:

AmirFX said...

Lawak ada jak.. Dengar kentut kawan bok mok tetak.. Kelak cuba juak lah.. haha..

karina said...

Kmk ngga nya pun olah nak mujuk dah perey.. last2 makin perey. Haha. Sot dua ekor ya.

she_mah said...

klak aku cuba ke atas ko ok? hahaha.. tapi ko pun xkurang kreatifnya mok pujuk orang..lalala~