BEST! Aku mesti FOLLOW!

19 May 2010

Oh no, file itu terdelete! No Worries

Hal ini sering dialami oleh student gara-gara menyiapkan assignment last minute termasuk lah aku sendiri. Kadang-kadang, bila aku dah letak file tu lam pendrive, kawan secara tak sengaja ter'delete'  file assignment ku yang T_T penting itu. Pendrive tu wei.. selalunya file terdelete memang tak dapat diselamatkan. And it's free!Walaupun sem baru belum buka lagi, namun aku nak juga post ni atas perihal kemanusiaanku kepada kawan-kawan bloggers yang sudah kerja mahupun geng-geng yang masih bersekolah. Dengan software ini, korang dapt retrieve balik files yang hilang format Microsoft Words atau Excel, pictures, lagu-lagu, compress file (zip,rar), Recyle Bin, Digital Camera Card dan juga MP3 Player. Sangat berguna bukan? Cubalah, paling penting free jer. Click HERE. Cakap terima kasih pada pak cik Recuva. Good girl and good boy.  ^__^

3 comments:

Kal Jis said...

aok mena, sopwer ya nang bagus.. kmk makei ccleaner drpd company yg sama, nang bagus, free gik ya :)

karina said...

Since ktk dah makei, efektif sik nya atas file yang di delete oleh antivirus?

Beautiful Stranger said...

terima kasih..lak coba ah..