BEST! Aku mesti FOLLOW!

04 April 2010

Sedarkan la diriku ini


Tak berkesempatan ku catatkan di sini
segala apa yang telah terjadi
namun ku masih mengharapkan hari esok nanti
untuk kita bersua lagi
...
..

.

Minggu presentation+test memang busy

Rumusan

1. Marketers Team kalah nasib dalam pertandingan handball aka Bola baling. Shiiieeeet! Adakah patut mereka (organiser) suruh kami dipertaruhkan dengan nasib wang syilling "Kepala atau Bunga" kerana KAMI SERI??!! Wtf.

2. Saya dah ada pengganti baru kesayangan saya... Menggantikan C11 Motorola tu. Hehe. (Syemah, ko diam)

3. Hampir siap assignment kami, tetapi di reject pula oleh the serial killer Dr. F. Terpaksa la di ganti dengan company yang lain.

4. Aku pulang ni, tengok kucingku bertukar jadi monster hodoh kerana kurap. Nicole masih maintain, hilang bulu di kepala tetapi semakin gemuk.

5. Bil broadband settle, tapi bill Streamyx blum langsai lagi.. (Ikat perut)

6. Exam semakin hampir, jerawat pula makin banyak macam cendawan tumbuh selepas taruh baja.. eh salah! Selepas hujan.

7. I have another 3 tests, 3 Group Reports, 1 Individual Assignment, 3 more presentations to cover BEFORE I can finally take a precious time to avoid Workloads and focus on my coming final exam. Sheesh.. Pancaroba sebagai student.

8. Tak sabar menantikan Blogger Boy Season 2 dari Syemah... kami di Serapi ni sering tertanya2.. (Aku dah hasut si connie, alam, mimot dan agnes untuk melihat sama).. Terus ku download mp3 Blogger Boy dan dengar macam sawan. MP3 SINI. Nak Lirik? SINI.

9. Bila la lagi pertandingan Badminton nak berlangsung.. (Masih juga menyalahkan organiser yang semakin hari semakin sot)

10. Lately ni sakit belakang sebab lama sangat kaku depan laptop dengan mata panda nya lagi menyiapkan segala kerja yang ada. Line di Serapi memang tension sungguh ku berbroadband.


1 comment:

Kal Jis said...

wah busy nya eh.. niway, gudluck lam papa yg ktk polah.. eboh sedeh.. team ktk mungkin kalah dr segi lambong2 duit jak, tp sebenarnya menang dr segi moral.. ktkorg ada semangat ya yg penting... :)

Pssttt... hpon apa ya tek??