BEST! Aku mesti FOLLOW!

17 April 2010

Oh Jumaat! Aku tido nyenyak skali.

Selama seminggu ni memang teramatlah pack bagi ku.
Nescafe 3in1 tidak lagi berupaya untukku jadikan dadah tak tidur awal.
Sebaliknya, ia tidak menyenangkan perutku kerana ia membuatkan perutku dimasuki angin.
Sudahlah kelaparan di tengah malam, serpihan roti crackers itu jadi sahabat setiaku.
Teman seterusnya semestinya printer kesayanganku. Sudah sebulan 9 hari umurnya.
Saat2 genting apabila printer ku meragam lagi tatkala hendak menyiapkan assignment marcom.
Terkial2 lagi aku membaikinya. Kuku tanganku dihiasi dengan kaler yang sungguh colourful kerana menginkjet ink2 itu.
Terdetik juga hendak membuat siri pantun yang kedua. Tapi, cukuplah, aku mahu berehat.
Aku masih hutang aktiviti senamrobik. Tak tahu hendak buat apa dengan senamrobik.
Geng klaz sudah menagih pantun dariku. Tapi, aku kira mahu melukis kot. Hmm.
Hampir semua assignment kami ada penulis sendiri. Gara2 tak cukup masa.
Panjang lah kisah yang hendak di tulis di sini. Huhu.. Nak aku ceritakan juga ke?? Kisah assignment yang TERNYATA menarik!

Environment: Waduh2, saat presentation memang macam pum tayar punya pressure kerana singa bakal membaham markah kami klu tak buat dengan baik. Serius, untuk menangani masalah berikut, haruslah dimulakan slide yang amazing. Sekurang2nya mengalih pandangan nya sekejap. Report plak, hmm... guna finding BEL. Macam mana tu?

CTU: Really, aku telah mengeluarkan bahasa yang sungguh baku skali ketika presentation. Sounds Funny!! Tapi, aku redah je, kerana ustaz pun sporting. Kami dapat 8/10 tau! Baku2 pun ok juga. Haha. (tension aku..)

Marcom: Slide tercanggih antara yang lain. Rasa2nya komitmen ku agak full di sini. Hampa dan sedih skejap kerana sungguhpun ramai yang tertambat hati namun hati lecturer itu tak tertambat. Langsung dia x puji sedikitpun slide kami. Report kami?! Owh, paling banyak dilaburkan kerana RM37.30 total nya OK! Ko faham sik? Nasib la di bahagi kepada 5 orang. Printer sangat meragam di sini. Setengah yang kalernya cantik, tapi makin lama ink kuning makin tak jelas. Sudahlah kaler utama Maybank ialah KUNING! You know kuning? Yellow.. yellow.

E-Commerce: Aku hanya memberi 10% komitmen di sini. Aku ska giler subject ni kerana aku faham practically cuma mentally aku time exam tak ingat point. Inilah kekurangan diriku. Tak mampu ingat. Klu application memang no. 1. Sayangnya aku tak dapat bersama dengan mereka membuat web page tersebut kerana aku punya station bersama si agnes, jasmine dan yati untuk memperjuangkan Marcom kami. Kena hantar sebelum pukul 6pm! (sama waktu presentation dengan Ecomm) Aku tahu ketiadaan ku mengurangkan keunikan di web kita. Namun, aku pasrah kerana u guys hv done ur best!

Service: Banyak kali kena reject di sini. Ntah ada2 ja yang tak kena. Sudahlah last minute kena redo balik. Isnin ni due doh! Perjuangan belum selesai.

Bel: Haha... Kena bertindak dengan bijak. You know I know la Has. Ngee~~

1 comment:

AlinDeThoughts said...

environmental: memang menakutkan..tp hehe...ok lah ya...mdm x tembak kita k machine gun nya~ :P

marcom: I'm proud of u... :)

service: sabar jak aku dgn si serial killer ya~ @.@

channel: memang pening lalat + lebah..semua ada lah....

e-com: ada gk aku lupa anta e-bay riya! aiya... @.@ website? 14/15...bangga x? hahaha..

CTU: kau mmg SKEMA habis! hahaha...

BEL: doa banyak2...ngeeee :P