BEST! Aku mesti FOLLOW!

24 March 2010

The part of me

Bila larut malam~ (Taruh kicap..cap)
Suasana sepi~ (Taruh kicap.. cap)

Member bloggers disayangi,
Masih kah kau ingat.... sekuntum bunga itu?..


Karina la tu.


Semenjak 2-3 hari ni dia sudah sot2 membuang tabiat setelah di taufani oleh assignments dan test2 yang memang kau xbleh REJECT SAMA SEKALI. Kau nak markah ke tak nak? Ada brani nak melawan lecturer yang sentiasa TAKE NOTE! Siap kami semua ada di gambar dan dilabelkan nama sebagai bukti untuk perbicaraan mahkamah nya. Itu sangat penting ketika recall balik muka2 innocent kami untuk diberi atau dipotong markah tika Final Exam Marking.

Aku ni, kata saja mau jadi zombie sampai tak tidur untuk kelas 8am seterusnya, tapi paling2 hanya sejam dua ja tetap MASIH tidur. Tak pernah aku pecah rekod untuk tak tidur langsung seperti kepala si ANC kami itu. Daya ketahanan mental nya sungguh mantap seperti tuan punya body. Hehe.

Bila aku mengaku zombie, sila lah ketawa dan terima lah jokes buduz aku. Jangan kau BUAT MUKA, usik aku, marah aku, tegur aku kerana jiwa ku mudah kacau dan akan menyebabkan aku BAD MOOD the whole day. I may be very funny sgt2 or moody sgt2. Ya, segalanya seperti cermin kerana aku tak pandai nak hide perasaan aku. So, don't make me hate to see ur face because u won't be able to get my attention or hear a single voice from me. (Emo jap)

Hari ini, aku sot sangat2 sampai kelas Marcom tadi memang la mcm orang "high". Aku endahkan sahaja orang nak kata aku seperti orang mahu jogging, dan aku terasa puas dapat slamba ke kelas pada hari ini. Kerana aku comfortable dengan apa yang aku pakai. Asalkan aku tak melanggar etika berpakaian. Tak pernah di tangkap dan di saman pak guard merupakan rekod bersih ku sepanjang di kampus. Itulah yang aku cakap. Tak pandai ku nak jadi sumbody else yang memang TERNYATA bukan diriku.

Sorry guys, klu nak cermin orang kena tgk bulu hidung sendiri tu cukup panjang atau tidak sampai menghilangkan selera untukku bercakap dengan mu. Korang tak perasan ke hari2 yang korang bersiap depan cermin tak perasan ke bulu hidung tu panjang?? (Eh, apa yang aku cakap ni?) Biarlah..

1 comment:

xnez said...

mcm fhm jak aku kenak ko emo ctok....
fhm2.... sbr nad...