BEST! Aku mesti FOLLOW!

24 March 2010

Aku macam lebah = Lebah macam aku?


Ya! Memang petang ni takda klaz kul 2 - 4pm kerana VC kami datang ke kampus. Jadi, semua lecturer dikehendaki menghadiri sesi perjumpaan, oh bahagianya klaz cancel.
Di saat ini group kami terAMAT2 lah busy dan AMAT2 memerlukan reason supaya masa itu tidak di kacau untuk memberi laluan kepada updating assignment. Sudahlah besok ada pakar motivasi yang terkenal datang... sekarang aku yang tak termotivasi pergi sana. Memang opportunity cost betul la. Nak pergi ke atau siapkan assignment lebih PENTING?

Khamis - Ceramah motivasi 7am - 5.30 pm. Malam praktis handball.
Jumaat - Prepare nak wat Website lam klaz tapi mesti ada informasi lengkap.
Sabtu - Handball competition
Ahad - Baca untuk test 2

Isnin - Test 2 subj. environment
Selasa - Test2 untuk Service
Rabu - Test 2 untuk Marcom
Khamis - Submission of Maybank assignment and also Channel Presentation
Jumaat - Good Girls Gone Wild! @_____@' (Ertinya... Transform Zombie)
Sabtu - Siapkan assignment Service final touch
Ahad - Service submit!

Isnin - Presentation of BEL report

2 comments:

she_mah said...

jadi apa kaitannya lebah dgn ko..haha..ok, jokes ;)

AmirFX said...

Lebah ney ktk tek? Gud luck on ur assessment... ehh... assignment...