BEST! Aku mesti FOLLOW!

21 March 2010

4 tahun berkasih



Kepada M,

Apa khabar M di sia, harap kitak sihat montel2 di samping father mother terchenta. Adik beradik pun harap sik la berolah kedak dolok gik, masing2 dah bujang dara pandei la nya orang berfikir nya mpun. Kamek di ctok sihat jak koh, hari-hari minum Vico, malam2 minum Anlene. Jadi tubuh badan kamek sihatlah kehendakNYA.

Tujuan kamek tulis surat tok sekda lah apa-apa maksud. Kamek mok mengimbau kenangan manis kita berdua sejak abis SPM. You bersama I, I bersama U. (Yarabi eh!) Pulang2 dah 3 tahun lebih kita bersama. Segala kontroversi hal kita dua memang sik kan luput biarpun kamek dah menjejak slipar Jepun kamek di universiti dan ke kelas. Nang susah kamek nak madah. Sekpat juak kita mok nutup mulutnya. Mun ada zip kedak cotton bud or Munchy's Music ya dah lama ku zip, biarpun kedap udara. Sak nya sorang jak rasa kerangupannya. Aih eh, alu melelat.

Apa di polah kitak nektok? Kamek dengar kitak dah ada madu oo ngan Cik N. Biarpun kitak sik perlu padah, udah kita duak tok lekat macam belangkas dari dolok.. cepat jak berita ya tersebar sampei ke telinga kamek. Manas la juak at 1st. Tapi, gne2 pun kamek tauk Cik N sik pat melayan kitak sebaik macam kamek. Bayangkan, 4 tahun sik kan dapat melawan rasa cintaku padamu.. Segala sifatmu sudah bagai memori Gb dalam kepalaku. Sudah diadaptasi dalam filem Avatar. Ibarat kau sebati denganku. Macam ne gik kamek mok madah. Nunggu Uncle James Cameron madah ngan kitak, baruk kitak percaya.

Kau kini curang padaku, otak pun dah sot2 maka kitak sik diperlukan gik dalam hidup kamek. Sik sanggup gik kamek menunggu apa yang tidak pasti. Jodoh ya pertemuan tuhan. Moga-moga kitak nemu mpuan lain dalam hidup kitak. Bukalah lembaran baru. Kamek pun tengah cari pengganti kitak. Terma kasih atas segala memori belacan yang kitak berikan pada kamek. Akan kamek sematkan dalam ingatan dan biarkan ianya menjadi subtopic2 setebal Buku Channel Management. Oleh itu, kamek harap kitak menghormati keputusan kamek. Sekian Motorola C113. Take care!









4 comments:

she_mah said...

pa gik... hp baru menanti di kedei..hehe..

☯❤Embun Malam❤☯ said...

hahahaaaaaaa... penuh perasaan mek baca n3 towk... duhalll... *mek da follow ktk... :)*

Kal Jis said...

kmk dah nangis2 engkah sekotak tisu di sebelah kmk tek.. kali ending cheeehhh... grrrrr... :P

xnez said...

mmg dh agak dah Hp Motorola ko yg ko sebutkan as "M"....
Blum gik ku separuh bc,dh tauk tok pasal ur hp.... gud2 job,like it karina kapoor.... creative wooo...