BEST! Aku mesti FOLLOW!

14 December 2009

FS dah berubah?

Ya.. sedang I xtau ape lagi yang nak di searchkan
dok depan PC ni mmg bad habit jika anda belayar terlalu lama
atau dikenali sebagai surfing. I telah spend pagiku sejak dari menonton Superman Returns
malam td lakonan Brandon Routh, terus menerjah facebook.
I gembira berjejak kasih dgn kawan lama DARJAH 1 Merah. Alkisahnya seorg tu tag I dgn gmbr lama. Terus, sebanyak 28 comments di bawah satu bumbung.
Itulah hebatnya online social networking ni. Berkesempatan chat dgn kawan lama yang pada ketika itu pukul 3am. Terputus contact dengan syemah juga.
Memanglah I sambil2 tu menghabiskan masa sehingga pukul 7am lebih menonton siri di YouTube Bloody Monday. Baik I link ke Youtube dari DailyMotion. Sungguh lembab D.M tu.
Seronok nya dah abis itok'an ku(pertanyaan) terhadap kes hacker tu.
Zana, u shud watch it since u like hacker so much.
Serious, semua ada dlm YouTube.
Dan senang juga untuk mendownload.
Carilah downloader di Download.cnet.
Cari Realplayer 11 Gold. Itulah yang I guna untuk mendownload. :)
Happy suda. Tentang fs ni baru saja I saja menjenguk.
Ternyata byk perubahan..



Man, it's been ages since I actively facebooking.
Ternyata fs dan fb ada yang dpt adapt dan ada yg tidak.
Teringat la dulu, I seADDICTED dgn fs mcm fb yang skrg.
Zaman berubah. Tak lama lagi fb akan approach masa tuanya. Ko lihatlah.
Fb bakal ada pengganti. I've tried Twitter as well. Serious, xreti.
Korg reti??
Kadang2 I heran, nape Malaysian student tak reka online social network yang menguntungkan sebegini. Own very Malaysian style.
Asyik2 menguntungkan negara Barat. Itu salah satu sumber pendapatan diorg. Tak heranlah, mereka semakin canggih.
I dulu pilihan utama nak involve in grafik tau. Lokasi MMu. Terpengaruh dgn pelancaran pameran Jejak Langkh ke Menara Gading dulu.



2 comments:

kudapolo said...

eh. ade malaysian pny social network.
1kampus.com

hm..kawan darjah 1 merah? anyone i know?

karina said...

Baaanyaaaak! Check it out in my fb.