BEST! Aku mesti FOLLOW!

01 December 2009

Fanatik ngn Gigi Siung


Gigi siung selalu sinonim dgn penghisap darah. Normally vampire or drakula. Sememangnya di seluruh Malaysia tak kira tua muda especially teenagers memang minat cerita baru kat pawagam bertajuk New Moon: Twilight Saga. Lebih2 lagi sesiapa yang telah menonton Twilight. Macam satu penyakit gila lak apabila cerita tersebut di tunda tarikh dimainkan. Mak saya yang drive ke selekoh Spring menuju ke Airport terperangkap dalam jam teruk ekoran dari kehangatan Vampire dtg ke Malaysia. Sempat juga kami yg dalam kereta melihat org melintas jalan dari opposite road pergi ke Spring.Mcm2 fesyen. Ada sorg tu berambut tajam btul. Ada 7 cacak punk atas kepala dia. Agak2nya berapa kilo wax yg dia guna. I say sekarang sudah ada Fan Edward dan Fan Jacob. Even cousin saya tu pun sudah tergila2 ngn si Jacob. Dia punya badan sungguh sasa sekali.

No comments: