BEST! Aku mesti FOLLOW!

23 August 2009

Mataku mcm cyclops X-Men

Alangkah bagus klu ada spec yg mcm cyclops.
Mesti ktkorg blur. Haha. Gik rasa.
Mataku sakit. Ada sumthing tumbuh inside my below eye lid.
Nak madah pitan, sik juak. Doktor ckp setakat ini, ada nanah yang terkumpul bwh mata so nya berbentuk cam bulatan putih. Sakitnya mcm ulser yang biasa ktkorg hadapi.. cuma nya kat mata.
If nya still sik bait2 and membesar, kemungkinan akan dibuang.
Thats mean, minor surgery la.
She told hanya bagi ointment to sooth the pain
1 ointment, 1 eyemo, and pills (painkiller)
Sepanjang hari rasa nak tido jak. Mata sik berapa nak buka.
Kat umah Has tek pun, rasa mau tido jak.
Balik dari umah Has pun terus tido... sampe suku mok waktu berbuka.
Mmg sgt ngantuk and sik bermaya.
Hati ini tertanya2 bagaimana performance ku masa presentation nanti.
Mungkin juga stress kerana byk perkara yang berbangkit
bagai cendawan tumbuh selepas hujan.
Asgmts, quizes, tests, presentation and Jacket project
Constraints really get on my nerves sometimes.
Sorilah wahai teman andai minggu lepas moody semacam.
I may be funny sometimes but when I get mad, my face can be very VERY serious till u can see NO smile on my face.
But left me alone to analyse everything that seems blocking the line.
I need time...
Especially to Has, I'm really sorry.
Don't think I did not acknowledged the Taklimat notice that u and Rain do.
Tq for being patient. Xie xie.

3 comments:

Haslina Hashim said...

oit..take care..get well soon..i miss NINJA TURTLE a lot~ seriously bla kau moody, aku takut~ that's y bla kau moody, aku pun x tegur kau..takut kau mengamuk klak..hehe
psl taklimat ya..huhu..u knw i knw lah..

she_mah said...

tedah nya lok..
take care ok..

Fikri said...

owh mek pernah dapat benda cm tok dolok time kcil2.ada nanah bawah mata. pasya jumpa doktor,doktor picit pastu nya inject jarum, then tarik kuar nanah ya.