BEST! Aku mesti FOLLOW!

29 June 2009

Happy Birthday Syemah!

Knock! Knock! SURPRISE!!!



(i wonder if this is a gud surprise for her)



Especially dedicated to Miss Bintulu.. *clap3x* Syemah!!







Wishing you happy be-advance birthday.. although the clock hasn't strike at 12 o'clock yet.



Ini ada beberapa personal request yeh for pretty woman like you.



Anda dah bersedia??? Okeh..



1) Keep on sengih when we bump into each other at Blok B tingkat 3 nanti. Sengih sampai pintu kuliah pun sekpa. Mun org tanya, kenak ko sengih memanjang dari hulu ke hilir koridor? Ko padah "Oh, terserempak dengan nad tek. Nya kacak aritok".



(Tok blum next number syemah dah sengih depan laptop..)



2) Syemah seorang yang agak pendiam dlm klaz. Tapi sgt bersosial dalam internet. Apakata ko bawa laptop ke klaz on9 facebook. Di samping berada di klaz, bleh juga ko bersosial dlm klaz. Mun lecturer tanya "Syemah, what are you doing??". You ckp laa, "Shh, mok check saham bank lok. Finance remember? Applications..." (walhal org tengah fb)



3) Setelah dikaji, syemah kuat mkn juak di hari birthdaynya. Apakata ko timbang berat ko pastok and after ko geram mok mkn byk keesokkan harinya. Ada perubahan sik?? Ko mcm doraemon ka, doraemon mcm ko?



4) Sungguhpun syemah adalah joker tapi dalam sesetengah hal joker is not really joker. Bad surprises made her mad rating mounting up to 99.999%. So guys, pretend that u are having nice time with her but don't play2. Hanya keletek2 ketiak sahaja. Main uno ka.. jengga ka. Insyaallah nya OK balit.



5) Sapa2 mau dating ngn syemah silakan. But pliz dun treat her drinks like tea. She really dislike tea. But she would be grateful if u buy her Coca-cola.. 4 Cracks of red Coca-Cola tin would be better. Enough stocks for Hari Raya festival. :) Don't buy Diet Coke. Or else, I don't even notice syemah because she will shrunk into more slimmer and slender~



6) Syemah is a cat lover. She started to love cats since her childhood and even dreamt about being "Bintulu CatWoman" one day.. But when she grew up, her plan to save Bintulu City is not yet there because she was nicknamed "Joker" by Zana the two Face.



7) Sebagai persiapan untuk mempelajari Finance, syemah tidak perlukan kalkulator. Betul~ Tapi beliau perlukan seorang mcm pithagoras atau al-khawarizmi di sisinya supaya syemah dpt lebih tumpukan pengajaran lecturer daripada menyalin nota. Leave to the expert to solve problems.



8) Burn lah dvd kamu kat syemah. Laptop yg uzur tapi bisa melawan life expand Encik Acer Tupperware. Skali skala kamu bodek2 lah dia untuk guna khidmat burner dia nescaya Nad akan pukul kamu. Haha. Sebab Nad adalah kawan baiknya jadi selalunya dia akan diberi priority dahulu sebelum kamu. Jadi dik, sila beratur di tandas ye.



9) Syemah sgt meminati perniagaan internet dan dia sanggup berlari anak2 sejauh 120m dari gading semata-mata hendak berjumpa dengan Irfan Khairi. Kalau kamu benar2 kawannya, kamu bagilah tiket masuk kamu kepadanya dan kamu sendiri tunggu di library. Sebagai balasan, kamu akan bergambar juga saudara irfan bersamanya di dalam Nokia camera 3.5 pixelnya itu. Kamu juga akan dipromote di dalam blog kesayangannya menyatakan kegembiraanya adanya kawan mcm kamu.



10) Ku percaya adanya bisnes partner mcm ko yg keupayaan ko menarik poll mencecah 100+ dalam masa 2 hari, nescaya bisnes kita akan berkembang maju dan pesat.





Huhu.. Sekda kata2 keramat dariku.. Semoga kamu berjaya menggapai impianmu di persada mata dunia. I am happy to have a friend like you. Sorry atas terkasar bahasa, terguris jiwa raga yang bleh buat ko cekik aku.. Happy Birthday once again.. May Allah bless you. Amin~

3 comments:

she_mah said...

thanks nad~
:D

AmirFX said...

Hepi besday Shemah... Semoga pjg umur murah rezki.... Amin...

she_mah said...

thanks bang amir..

nad..hp berkamera 5 megapixel la.. :p

setiap kali baca setiap kali sengih. i miss u.