BEST! Aku mesti FOLLOW!

18 May 2009

Perpisahan ini beerti suatu permulaan baru

Sekian lama tidak menatap blogku ini, dibiarkan hanyut dalam arus maya teknologi yang dikenali sebagai internet. Apabila mengimbau kembali nostalgia yang berlaku sebelum, sepanjang, selepas tempoh tamatnya dengan lafaz "BISMILLAH" yang ku akhirnya telah tamat pengajian ku di sini selama 3tahun, byk perkara yang mengajar ku erti sebuah kehidupan. Pemikiran ku menjadi semakin matang, mampu berdikari dan berjaya menyiapkan tugasan yang diberi on TIME (W'pun membuat last minute). Kerana, last minute itu menyebabkan ada daya penggerak untuk menyiapkan kerja dengan lebih cepat. Tapi bukan bermakna baru hendak mencari2 apa yang patut dilakukan, sebaliknya raw materials telah tersedia untuk diproses untuk menjadi finished goods. Anda paham?

Perpisahan antara kawan2 mmg telah menjadi lumrah dalam hidup. 1 kawan pergi, 10 lagi yang akan datang kepada kita. Jadi totalnya kita sudah berkawan dengan 11 orang. Makin bertambah lah network kita. Kalau ada jodoh, pasti akan jumpa di kemudian hari. Anda pun rajin2 lah contact, jgn la mcm terputus nya talian ikatan persahabatan yang telah terjalin sekian lama. Gelak sama, belajar sama, sedih bersama..

Kepada kawan2 yang akan manyambung degree kat S'mnjg, semoga anda berjaya dalam bidang yang anda ceburi. Kepada yang mengambil intersesi, ingatlah, lambat laun anda pasti mencapai kejayaan.

4 comments:

WhiteTulip said...

:(

sikpaa....klak2 ada lah bertemu agikk....macam kita..hehe..lamak dah sik jumpa owhhh....

aleeya jo said...

waaa...sungguh bermakna ayat2 mu itu B..hahaa..walaupun kamu org berpisah,sy pun kenak berpisah juga ngan kamu org..hehe..

she_mah said...

mun umur panjang.. jumpa lah kita dengan kawan2 yang lain..
=)

Fikri said...

sdih eh cita ktak..tp nang bena!