BEST! Aku mesti FOLLOW!

12 March 2009

Oh Mickey, please don't!

Last night, I tengah tension wat keje di tambah lagi dgn kebingitan jiran bilik sebelah terpekik lolong kul 11.08pm (supposely silent hour). Marah la jugak. But, I don't bother. Pandai2 la senyap sendiri. I was online at that time searching for info about PosMalaysia. Pastu, connection stopped! Argh.. Demmit! Orang kat sebelah lak tetiba senyap. Pastu gelak2. I toleh belakang. Mickey datang. Eh! Sukahati je ko masuk sini. Adui. Janganlah Mickey. Tak baik tau masuk bilik anak dara orang malam2 ni. Mickey masih tak amik port. Mickey refused to listen to what I say. Makin lama.. makin dekat. Degil betul. Di suruh keluar dia xnak. Nak jugak dekat ngn kite. Bayangkan, kita berdua bertengkar dalam bilik. Masing2 tak nak kalah. Dia berkeras. Dia pun menyelinap belakang almari. I terpaksa lak kene tolak almari tu nak fight dgn dia. Bayangkan, hanya kita dua je gaduh. Tapi gaduh bukan pakai mulut. Gaduh melalui perbuatan. Di tangan I ada penyapu. Memang dah ready dengan senjata kat tangan. Yes! Akhirnya dia ketakutan dn bersetuju untuk keluar. Karina menang!! "Shh! Go away TIKUS!!" Karina said.

10 comments:

WhiteTulip said...

yohhh...tikus?? lam bilit u?? gelik eyhhhhh...

karina said...

aok, anak tikus. Pi I x ngelepar sebab nya kecik. Mun besar takut I. Pi rempit nang fames sitok. Rempit aka BERINGIN! (Ya I ng sik berani)

she_mah said...

camne nak rupa karina ngalo tikus ya..hehe..
nasib bait tikus bukan rempit..

slalu ka ada kehadiran mickey ya?

mickey datang k neman ko sorang2 bha nad.. =p

karina said...

eh, mickey ya bruk menyerang mlm td. I pun heran knk nya start menyerang bulan Mac tok. Dah bilik I jauh dari laundry, patutnya xda nya ngerayo jauh gilak. I tido level two(bilik cuzen) ada juak org terjerit2 "TIKUS!!". Mickey is back! Syemah, level ktkorg ya terkenal ngn pak "U". U.L.A.R

WhiteTulip said...

kamek sik suka insect....waima semut sekali pun..sik sukaaa....eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

gelik eyhhh..

WhiteTulip said...

nad? ya ostel kah zoo??? macam2 jak ada...huhuhuu...

aleeya jo said...

ekekee..
MICKEY nama tikus ya..mst kiut nak kak nad?..hehe..yerdeh ada kwn baru bau tok eyh..syabas..kimslm ngan MICKEY ya k..heehe

she_mah said...

ya..pak u..ular..t'sgt popular di level 1..
Bok riya nemu 3 ekok lam jamban.mst has ada cta ngan ko nak.. Tkus lom pnh gk. Lepeh pnh skali ku jmpa..

karina said...

White Tulip > Ndak I tauk juak. Mcm2 jak spesies di temu I sitok.

Aleeya Jo> Bacang!! Yea, kwn bru. Just tiny mini mickey. Kewt! Kmk jolok k sudu nk buru nya kuar. Kmk sik takut ngn nok kecik ya. Distance mek dua sungguh dekat.

Syemah> Ya, Has did told me b4. Nya flush dlm jamban. Sik lama jadi anaconda nya lam tangki tahi. Hahaha

Ms.osha said...

nad,, i think la..u punya bilit aa memang port dak fauna kali..kekeke...dak nya mok geng ngn u la kali ya..=p