BEST! Aku mesti FOLLOW!

30 March 2009

Millionnaire Photo Shot


From left: Irfan, me & syemah. LAYAN!!!

Episod syemah. (Dah baca lom? Selalunya, syemah lebih update sebab nya rajin. So, ini site I and baca pulak kisah situation I.) Lain pula dengan cerita kisah I. Entah camne bleh ternangga notis Workshop Irfan di notis bawah blok. Selalunya notis board itu I sik amik peduli sebab tempatnya jarang I lalu. Actually, secara sik sengaja membaca notis itu. Pasya, ngerepak jap. Dalam hati bermonolog kejap. " Workshop Irfan Khairi??.. Biar bena! Kat Dewan Jubli, pukul 2.30pm-4.30pm. Bila???... 28March2009?.. Bukan aritok ka? Aiiieee........" (Masa itu jam menunjukkan 3.20pm) Ngerepak gik lam hati tek. " Cuba lah ku notice lebih awal notis tok tek, mun sik dah tadik dah ku pergi.".. Dalam hati dua tiga mau pergi tapi macam terlambat. Muka ini sangat hampa lebih2 lagi naik ke bilik tingkat 5. U know, sangat tinggi. Mun ada lift tek, ataupun kuasa Goku yang bleh gerak sejurus ataupun telepati kan bagus. Pintu doraemon pun sik jadi masalah. Huhu.. Sampai ke bilik, muka kebingungan sebab frust sikpat pegi. Lagi2 bilik penuh ngan buku2 yang mengarei atas lantai sebab tadi study jap. (Kemas barang lagi lah!) Baru teringat, member ku bernama syemah turut berminat apa2 jua yang berkaitan dengan perniagaan internet. (Kamu tau tak? Mesti lah kamu tak tahu, sebab Allah saja yang Tahu. Sepanjang cuti sem, I hanya contact syemah melalui YM. Dia BUZZ saya dan begitulah sebaliknya. Topic kami kadang2 tak lari dari adsense ataupun yang berkaitan dengan jutawan internet.) Dengan wajah yang bengis yakuza tetapi COOL, ku mesej beliau utk inform pasal notis yang baru ku baca sebentar tadi. Sambil2 tu kemas barang yang bersepah. Tidak ku sangka, OH! Ku terima satu mesej yang beliau sudah berada di DALAM Dewan Jubli (DJ). Kenapa beliau pergi seorang diri??? Tidak mahu mengajak aku yang beliau betul2 MAHU pergi? Sudah lah masuk main masuk free. Aku pun ne bleh alah. Maok pergi juak. Dengan pakaian sempoi, berlari sepantas kilat mcm THE FLASH. Jam menunjukkan pukul 4.00pm. Pintu dah tertutup. Aku bertanya kat luar kaunter, diorang cakap, sesi dah nak habis. Hhuhuu.. ku membawa diri ke library tengok astro. AF Diary? HUh, bosan. Ku toleh ketepi ada satu pameran mini yang ku ingin pergi dari dulu. Menambah kan pengetahuan aku tentang Nazism and Hitler. Jam dah 4.30pm so I assume sesi WORKSHOP itu sudah habis. Aku mendapatkan syemah lantas bertanyakan I want to meet F2F dengan Mr. Irfan. Ingatkan sudah tidak ada peluang lagi but then, we managed to request a photo session with him. Yeay! Mission accomplished! But, I missed his talks. Huhu. Sik berkesempatan untuk dapatkan tips darinya. Mukaku and syemah excited SANGAT2! Haha. Idola jutawan ku. Anak Malaysia. Dahla nya tanya apa course yang kmkorg amik, and dengan senyuman nya mengucapkan
ALL THE BEST!

Hihi... Alu rajin ku untuk menghabiskan sisa baki diploma dengan enjin berkuasa tinggi, minyak yang cukup and quality.. (itu hanya kiasan, paham2 aja la)


2 comments:

WhiteTulip said...

sik lamak gik u abis duhal..
all the best!
:D

she_mah said...

huhu nad,
very sorry x ajak ko skali.
xda pk gik masa ya..
terus pergi jak.