BEST! Aku mesti FOLLOW!

16 September 2008

Oh, sekian lama ku menanti... akhirnya..!

........ *blur...... apa kah yang terjadi?

Karina jadi jutawan? Bukan. Dpt dekan? Emph... insyaallah, tapi bukan ini yg mau di sampaikan.
Sebenarnya, dia sudah...





C A B U T G I G I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


trimas kpd Has sbb sekali lagi nya jd driver bertauliah i yang sudi bw i pegi klinik SENYUM(*bukan nama sebenar) sungguhpun pada petang itu kmkorg ada klaz Investment sebenarnya. Why kmkorg choose private clinic sedangkan ada poliklinik sia? Sbb poliklinik ya pun jadual appointment adalah tidak relevant dgn masa kami. Bak kata miak UiTM, clash ngn jadual bah!. Registration ya hanya dpt di buat pada sebelah pagi hari Isnin AND Khamis jak, xsempat lah mok rushing2 drive ke klinik w'pun afta abis klaz. Haishh.. Mena juak. Mun nak ikut jadual ya, alu sik bercabut lah gigiku ini. And sigek gik, kesian juak ngga Has. Mun i tek, dapat lah minta MC. Has nepat. So, sik pat lah. Alu bercari la mek dua sampei jumpa klinik SENYUM ya. At 1st, gerun juak bila nya inject. Sakiit. Dlm doktor ya tgh nggu inject ya mengebaskan gusiku, sempat juak berceloteh jap ngn doktor.. sehinggakan ayat2 yang kua dari mulut ku ini tidak disahkan sebutannya.. Yala, effect injection ya tek. (Sementara Has dok kat lua kehairanan... dah bercabut lom gigi Karina tok?.. Dari tadi dgr bunyi org klaka) Time nya nyabut ya... woho... Bagei narit paku yang terpacak kat dinding sekuat hati dengan menggunakan playar. Palak rasa nak tercabut juak olehnya. Then, *crack! Gigi itu sudah dilonggarkan sbb bunyi akarnya mcm sudah terpisah dari dasar gusi. Oh tidaaaaak. Huhuhu. Tapi sik sakit. Guess what, i minta balit gigi i ya tek untuk di bawa balik dijadikan kenangan hari bersejarah gigi ku dicabut. Dah catat lam kalendar. Hihihi.. Sepanjang hari ya mmg telan air darah jak la.. Puasa ku pun terbatal juak. Balik hostel, borak lah dgn Izza sungguhpun kapas masih berada lam mulut. At first, gurau jak la madah mauk nganta gigi ya tek k molah necklace. Style bah. Alu di tegur Izza, "eh, jangan! Jin suka tulang. Izza dulu pernah simpan gigi yang dah bercabut. Masa kecik2 dulu la.. 2 batang. Next day, satu hilang. Ha!".. So, untuk mangabadikan nya, klak la amik gambar. Sekian, itu sahajalah kisah nya pada hari ini. Any komen?

1 comment:

dayangkhaty said...

kah gigi ya debah bantal..sak kenak agak toothfairy..ne tauk nya berik u duit...dpt lah kita share2..hahaha...