BEST! Aku mesti FOLLOW!

12 September 2008

HangOut yang memenatkan tp mashyuuk!


Ari khamis. Lepas abis klaz, i've got work to do. I hv to finish my typing about Malam Penghargaan Blok 1's list name and pass it to head wing of Block 1A, Mira. Bah.. Angol juak. Later at 4pm, gi mandi and get ready mok hangout ngn rakan taulan coursemate berbuka puasa luar kampus. There were 3 cars masing2and each ada driver yang bertauliah untuk memandu. 1st, we head to TJ Food Court. I order nasi ayam with love-shape rice plus ABC Strawberry logan as desert. Mengarei jak para student2 yang dikenalpasti student uitm di pasar nun. Tp, oleh kerana mencuci mata terhadap makanan adalah lebih afdal pd ketika itu, maka semua muka2 itu tidak dilayan. Tahap kenyang beb! Singgah sebentar di McD utk beli doublecheese burger utk sahur lak sementara coursemate yang lain berpecah pegi destinasi seterusnya. Me myself in one car with Has(drebar), Zira(co-pilot yang suka mencengkam tgn Has ketika nebes bila Has dreb), Zana(kepala segala sot) and syemah(penumpang yang prihatin). I think 2 buah kereta selain us went straight to Spring meanwhile we went straight to Saberkas and meet them at Spring after that. Sekda apa la nak di polah. Kayo2 jak window shopping. At 9.30pm, we quickly go KFC tabuan b'coz Has want to tapau her KFC for sahur. We arrived at UiTM about 10.30pm bermandi kan hujan sebab payung pun sik cukup. Huhuhu. Time sahur bedal McD tek sampe tebik gigi geraham ku sebelah kiri 2nd last. Huhu.. Nmpk jak rangka. Dahla gigi ya kedak taring menyucuk dinding pipi ku ini. Nk gik klinik cabut, tp klinik Dr. Hanipah sik saut tepon. Haiya.. Ku biarkan jak. Say, that day sgt tired lah! Kerja typing yg tergendala ptg td harus di print out. Mengantuk nunggu nya settle. Anyway, im happy today. Tukar angin sekali skala berbuka kat luar. Duit pun terbang juak. Huhu. Sekian. Ada komen?

1 comment:

dayangkhaty said...

aiee..gne lah?dah cabut blom gg u tek?? tedah lokk...

bait sik demam kenak ujan..huhu..