BEST! Aku mesti FOLLOW!

31 July 2008

Happy Birthday

>>> Setting: Kat asrama.

On the eve of my birthday, unfortunately i got myself fever+flu yang sik seberapa best utk di kenang. Very heavy lah my head. As if i'm wearing a helmet. Kdk zombie ada juak. Syal ada discussion kat library and after that, nya ada meeting gik rah Discussion Room bersama AJK 5S yang lain. Izza gi discussion kat Blok 4. Alyn lak balik ke bilik sendiri. No friends around except me, in my own room "angol" molah website for ROM ORCHID GARDEN as our assignment. Actually, this place exist somewhere in siol kandis area. But i never get to see how the place look like. I have extracted the map from this pamphlet. Wait aa~ Still uploading.........3...........2................1...

TADA!!


Do you really know where is this place?

OK, back to the story.. (kate, yala i tok mun dah taip memang melelat cerita i. Melelat means out of topic. Mun dlm karangan BM memang kosong. Huhu)
Izza dah balik kul 10.30pm tapi nya wat derk jak. Syal pun dah balik. Tapi masih busy briefing AJK level 5. Masing2 sibuk. I? Stil continue to done my website.
Tiba detik 12am..... jeng3x..
dari tadi izza busy main hp. Syal lak lesap. Lesap mcm chipsmore. Part paling lucu nya, izza madah temannya gi tandas. Nak melabur saham aka B.E.R.A.K. Hahahha... (Oi izza, idea awk x bleh blah.) I pun dgn muka yang agak slumber tapi control flu pun berjalan dgn lemah longlai... Izza heret tgn madah "Adeh, cepat kit jalan! Sik tahan dah tok".. "Nak amik sabun rah bilik saya gik". So, pergilah bilik nya. Sampai di depan pintu, nya masukkan kunci dan pusing. Suasana bilik gelap gelita. "Ngutik eyh" Izza said. I told her "Buka lah lampu". Tapi, malang berbau yang sik berbau, slipper syal amat menarik perhatian. Alu lah i melarikan diri. Sambil berlari, ku berkata " Bulak izza. Apa ada sliper syal dlm bilik ya.!" :) Hahaha.. Lucu. Ok2... hadapi dengan senyuman. Alu celebrate la kami berempat. W'pun kek nya yang kecik, tapi sedap! American chocolate taw! Lelah cdak import. Thanks semua. Woho... 1st time kawan merik b'day cake. Sob~ Sob~... Antara hari yang paling bermakna dlm sejarah idupku.


Fewh, nasib baik takdir menyebelahi i. Xda lah kenak tikam benda pelik2. Kdg2 demam tok main peranan juak di kala kita sekda idea mok elak. Contoh yang terdekat, student minta MC. Betul sik?.. Apeeee.....

Tidak lupa juga kepada semua member2 yang wish kat i; kate, syemah, ainiah, phejal....etc.

Tukang surprise xseberapa boleh tahan menjadi: Izza, Syal and Alyn..

Kengkawan sama level; Mira, Ina, Zia, Roy...

Family; mum n dad (love you)

And sesaper yang mengenali diri ini... Thank you. May god bless you.


1 comment:

katiedokie said...

celebrate sik ajak kamek..huuu..


sikda bah...=)